proteq-verzekeringMeer zekerheid voor uw kat

Proteq biedt een complete verzekering voor uw kat zodat u niet voor onverwacht hoge kosten komt te staan. Proteq vergelijkt hun verzekering met de ziektekosten verzekering die iedereen verplicht is af te sluiten. Dus waarom niet voor uw huisdier? Proteq geeft diverse voorbeelden waarbij een dierenarts rekening rond de € 700,00 is en mensen niet of gelukkig wel voor dit bedrag verzekerd zijn. Proteq Dier & Zorg houdt zich al ruim 15 jaar uitsluitend bezig met het verzekeren van honden en katten.

Twee verzekeringen

Bij Proteq Dier & Zorg heeft u de keuze uit 2 verschillende verzekeringen: de Bewust en de Comfort verzekering. Hierin zitten belangrijke verschillen. Bij de Bewust verzekering kiest voor een lagere premie per maand en het zelf betalen van kleine ingrepen. U kunt kiezen voor verschillende eigen risico’s per 90 dagen. De kosten worden voor 85% vergoed door Proteq.

Bij de Comfort verzekering van Proteq bevat de basisdekking veel aspecten die extra verzekerd zijn. Er is geen eigen risico en er is geen beperking aan de instapleeftijd van uw kat. U krijgt 81% vergoed van uw rekening van de dierenarts. U kunt hierbij ook een vaccinatie en crematiedekking afsluiten.
Beide verzekeringen hebben een maximale vergoeding van € 5000 per jaar en een looptijd van 1 jaar.

Afsluiten

U kunt online de premie uitrekenen, de verzekering afsluiten en de declaraties indienen. De premies zoals getoond zijn exclusief eenmalige poliskosten en assurantiebelasting van 21%.