jumper-dierenverzekeringDe dier super, ook op gebied van verzekeringen

Jumper is een winkelketen op het gebied van diervoeding en dierbenodigdheden. Jumper heeft meer dan 65 winkels door heel Nederland. Het lijkt een supermarkt, maar de medewerkers hebben de vakkennis van een speciaal zaak.

Jumperhuisdierenverzekering

De Jumperhuisdierenverzekering is een verzekering voor hond en kat. De verzekering vergoedt medische kosten die zijn ontstaan na een ongeval of een ziekte. Er bestaat een basis en luxe variant. De luxe variant kunt u nog uitbreiden met de plaatsing van de identificatiechip, 50% van de kosten voor castratie en sterilisatie en medische kosten in het buitenland tijdens een vakantie. De basisverzekering heeft een eigen bijdrage van 30% en vergoed maximaal € 1.750 per jaar. De luxe variant heeft een eigen bijdrage van 19% en een maximale dekking van € 3.500.

Preventieve behandelingen zoals inentingen, vlooien- en wormenmiddelen worden niet vergoed, evenals begrafenis- en crematiekosten. Euthanasie wordt wel vergoed. Het trekken van tanden en kiezen (maximaal één keer per 2 jaar) en gebitssanering op medische indicatie wordt ook vergoed.

Premie en declaratie

Na het afsluiten van de verzekering bij Jumper geldt een wachttermijn van 30 dagen. In deze tijd worden alleen de kosten vergoed die worden veroorzaakt door een aantoonbaar ongeval. Jumper werkt samen met VKG uit Hoorn. Zij verzorgen de afwikkeling van de declaraties. Op de site van Jumper vindt u het declaratieformulier. Dit print u uit en stuurt het samen met de originele bonnen naar VKG. Zij streven naar afwikkeling binnen een week.

Bij Jumper blijft u de premie betalen die u hebt betaald bij het afsluiten van de verzekering. De premie wordt niet hoger bij het toenemen van de leeftijd.