insharedEen transparante complete verzekering voor uw kat

Inshared is een kleine verzekeringsmaatschappij, waardoor zij voordelig en flexibel zijn. Achter Inshared staat Achmea waardoor er een grote betrouwbare partner bepaalde garanties biedt. Inshared is een complete verzekeringsmaatschappij en biedt natuurlijk ook een verzekering voor uw kat. Ook voor de huisdierenverzekering gelden de principes van Inshared: Makkelijk, Compleet, Voorkomen is beter dan genezen, Goedkoop, Transparant en Flexibel.

Drie mogelijkheden
Bij Inshared zijn drie mogelijkheden om uw kat te verzekeren tegen ongevallen en medische kosten,

  • Huisdier & Ongeval
  • Huisdier & Zorg (50%)
  • Huisdier & Zorg (100%)

Bij alle drie de polissen is uw kat verzekerd tegen onderzoek, medicijnen, en behandeling na een ongeluk in Nederland en in Europa. Ook het vervoer met de dierenambulance en het inslapen na een ongeluk is inbegrepen. Fysiotherapie na een ongeluk is gedeeltelijk inbegrepen. Er wordt maximaal tot 3500 euro per jaar vergoed.

Polis Huisdier & Zorg

Om de kosten te verzekeren als uw huisdier ziek wordt is de polis Huisdier & Zorg een goede optie. In deze polis is chemotherapie, echo, röntgen- bloed- en urineonderzoek ingegrepen. Ook is het gebruik van medicijnen, opname in een dierenkliniek, vaccinatie en crematie inbegrepen. Bij de ene polis wordt 50% van de kosten vergoed, de andere verzekering 100% met een maximum tot 3500 euro per jaar.

Online

Bij Inshared gaat alles online, dus ook het berekenen van de premie, het afsluiten van de verzekering en de declaratie van de nota’s.

De dekking Huisdier& Ongeval kunt u afsluiten voor kat met een maximale leeftijd van 10 jaar. Voor de andere polissen geldt een leeftijdsgrens van respectievelijk 6 en 4 jaar. Er geldt een eigen risico van 15% met uitzondering van Huisdier & Zorg (50%). Daar betaalt u immers zelf de helft van de kosten.