Bezoekersverhaal: Ik ga op vakantie en neem mee ….

Elk jaar als we op vakantie gaan is de vraag of Whisky onze kat ook mee gaat, of dat hij naar een dierenpension gaat. Dit jaar waren we te laat met reserveren en was er geen plek voor onze kat in het pension. De buren waren ook op vakantie, dus Whisky moest mee met ons in de caravan naar Frankrijk.

Net als voor ons, had ik ook een reisverzekering voor Whisky afgesloten zodat mocht hem iets overkomen, wij met een gerust hart naar de dierenarts konden gaan. Achteraf gezien was ik maar wat blij dat ik dat gedaan had, want Whisky was weggelopen en aangereden door een auto. Ik had Whisky wel aan zijn lijn gedaan, maar op een 1 of andere manier was hij losgekomen en gaan zwerven over de camping. Een van de auto’s lette niet goed op en reed Whisky aan.

Gelukkig had Whisky alleen een gebroken pootje, maar we moesten toch twee keer naar de arts (gips erom en gips eraf). Iedereen op de camping had medelijden met Whisky. Een gebroken pootje en dan die warme zon. Hij kreeg heel veel aanloop, aandacht en lekkere hapjes. Hij lag heerlijk op een kussen in de schaduw.

Toen we thuis waren moest iedereen zijn vakantiekilo’s kwijt, ook Whisky. Hij was wel 3 kilo aangekomen. Maar dat is hij nu weer kwijt. Iets meer beweging en iets minder dik makende hapjes en wat dieetvoeding. Zijn pootje is weer mooi geheeld.